Kik vagyunk?

Málnay Barnabást lázba hozza, amikor gomba módra szaporodnak körülötte az izgalmasabbnál izgalmasabb cégek és projektek. A Mobilitás és Mulitmédia Klaszter Iroda igazgatójaként szerencséjére éppen ez történik vele. Nem panaszkodhat. Az MMKlaszter elott a Kitchen Budapest külkapcsolati és fejlesztési igazgatója volt, tanulmányait az ELTE-n, a Közép-európai Egyetemen és a kaliforniai Stanford Egyetemen végezte, mely utóbbinak több oktatási programjában is dolgozott óraadóként.
Kiss Gabriella az MMKlaszter rendezvényszervezője és irodavezetője céljának tekinti, hogy a klaszter rendezvényei izgalmasak és inspirálóak legyenek, a klaszteriroda olajozott működésével támogassa a tagok innovációját, fejlődését. Gabriella civilben a Budapest New Tech Meetup, valamint a Szabad Szoftver Konferencia szervezője, hobbija a szépirodalom.
Horváth Alexandra az MMKlaszter projektmenedzsere és pályázati tanácsadója, aki mindent megtesz az új ötletek, kreatív javaslatok és innovatív kezdeményezések sikerre vitele érdekében. Munkája egyben a hobbyja is: szabadidejében PhD hallgatóként végez kutatásokat az innovációmenedzsment, technológiatranszfer területén.
Andor Márió az MMKlaszter közösségi média menedzsere. Valahogy mindig is vonzódott a közösségi kommunikációhoz. A hasznos és érdekes tartalmak épp olyan fontosak számára, mint a pontos tájékoztatás vagy egy jó közösségért való munka. Mindezekre a klaszternál is lehetősége van. Korábban beszéd- és szövegíró, városmarketinges, valamint rádiós szerkesztő is volt, jelenleg több szervezet közösségi kommunikátora.
Az MMKlaszter PR kommunikációs tanácsadója, Beck Márton szociológai tanulmányai alatt kezdte el beleásni magát az információs társadalom rejtelmeibe. A XXI. század egyik legizgalmasabb tudományterületének szeretete rányomta bélyegét PR kommunikációs pályafutására is: az elmúlt évek során számos hazai és nemzetközi IT és telekommunikációs cég munkáját segítette, köztük induló vállalkozásokat éppúgy, mint multinacionális nagyvállalatokat.