Mit csinálunk?

Az MMKlaszter tevékenységét, küldetésének és céljainak megvalósítását a Mobilitás és Multimédia Koordinációs Iroda (MMIroda), a klaszter menedzsment szervezete koordinálja. Az MMIroda fő feladatának azt tekinti, hogy építse és erősítse az MMKlaszter tagjai között az elmúlt évek során kialakult üzleti közösséget, és az e közösségben rejlő értékeket és előnyöket a tagok számára elérhetővé és közvetlenül hasznossá tegye. Konkrét tevékenységeink széles palettáján a networking események, kiállítások és fókuszált műhelybeszélgetések szervezésétől kezdve, a közös K+F+I projektek katalizálásán és az ezek megvalósításához szükséges források előteremtésében nyújtott segítségen át, tagjaink üzleti tevékenységének és piaci sikereinek különféle módokon való támogatásáig sok minden megtalálható.
Meggyőződésünk, hogy tagjaink innovációs kapacitásának, üzleti együttműködéseinek és piaci sikereinek támogatásával egy tágabb horizonton nézve a magyarországi innovációs ökoszisztéma javát is hathatósan szolgáljuk.

Az MMIroda büszke szervezője az MMKlaszter éves nagyrendezvényének, a Magyar Innovációs TechShow-nak – illetve angol rövidítésével a HITS-nek –, ahol évről-évre bemutatkozhatnak Magyarország innovációs ökoszisztémájának legújabb, legbámulatosabb fejlesztései az iparági szereplők, a potenciális befektetők és az érdeklődő nagyközönség előtt. A következő HITS ideje várhatóan 2013. június eleje.

Büszkék vagyunk több nemzetközi projektben vállalt szerepünkre is. Az MMIroda jelenleg két európai AAL projekt koordinátora és projekt-menedzsere, valamint egy Leonardo da Vinci projekt konzorciális partnere.