“Európa Leginnovatívabb Vállalkozása” díj

2010. április 26.

2010. június 7-én Budapesten a Central European Venture Forum keretében mintegy 50 régióbeli cég vetélkedik a továbbjutásért és végső soron az Európa Leginnovatívabb Vállalkozása díjért (Budapesten a 10 legjobb magyar cég garantáltan tovább jut).

A program főszervezője a Europe Unlimited, amely a verseny keretében kívánja segíteni a fiatal, innovatív vállalkozások fejlődését a nemzetközi befektetőkkel, tanácsadókkal való kapcsolatteremtésen keresztül. A verseny nyertesét Európa leginnovatívabb vállalkozásának nevezik ki, amelynek eredményeként a nyertes vállalkozás jelentős nemzetközi ismertséget szerezhet magának.

A programon a résztvevők bemutathatják cégüket, a kockázati befektetők szempontjait figyelembe vevő innovációjukat. A prezentációkat ágazati szakértőkből és befektetőkből álló zsűri értékeli.

A Fórum előtt egy hónappal (2010. május 6-án) kerül megrendezésre az egy napos Vállalkozási Akadémia, amelynek keretében a magyar cégek képviselői felkészítést kapnak a versenyre és a tárgyalásokra. Az Akadémián résztvevők visszajelzést kapnak erősségeikről, gyengeségeikről, fejleszthetik prezentációs képességüket és bővíthetik kapcsolatrendszerüket.

További információk az eseményről az alábbi linken találhatók.Hozzászólások lezárva.