Európa legnagyobb innovációs eseménye várja a cégedet

2016. május 5.

Európa legnagyobb innovációs eseményét, a „Futur en Seine”-t június 9-19. között rendezik meg több párizsi helyszínen (Gaîté Lyrique, Carreau du Temple). Az idei tematika összhangban a labdarúgó EB-vel a sport és az innováció lesz. 

A rendezvényen kiállító vállalatok részére a Cap Digital egy ún. French Tech Tour-t szervez, melynek keretében vállalatok, akcelerátorok, inkubátorok meglátogatására kerül sor. Adott esetben egy-egy vállalatnak egyedi „tour”-t (körutat) is szerveznek, melyen nagyobb hangsúlyt kapnak a vállalatlátogatások. B2B találkozók szervezésére az EEN (Enterprise Europe Network) közreműködésével nyílhat lehetőség. Az idén kiutazó magyar vállalatok részére B2B találkozók szervezését ajánlották fel a francia szervezők.

Az ingyenes rendezvényen tavaly 50 ezer látogatót, köztük 23 nemzetközi delegációt fogadtak. Az elmúlt években már képviseltették magukat magyar vállalatok, és idén is lesz magyar résztvevője a szakkiállításnak.

A júniusi franciaországi rendezvényre még mindig lehet jelentkezni. További részleteket ITT és ITT lehet találni a jelentkezéssel kapcsolatban.

 Hozzászólások lezárva.